Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

STF Vandrarhem

Svenska turistföreningen

 

 

Boka Vandrarhemsboende online

Du får som medlem i Svenska turistföreningen 50:- rabatt/natt/person

Året runt kan vi erbjuda logi på Hildingsgården med 28 bäddar. Rummen där har hög standard, samtliga rum har egen dusch och toalett, tv och internet. Dubbelrummen har två stycken fristående resårsängar. Under sommaren utökar vi vandrarhemmet till ca 120 bäddar. Då kan vi även erbjuda trebädds- och familjerum, dessa rum är av enklare standard men har egen dusch, toalett och internet.

För att göra en bokningsförfrågan klicka HÄR

Hitta hit

På sommaren när vi utökar vår anläggning så har vi fler enkel, dubbel, trebäddsrum och familjerum. Alla rum har egen dusch och toalett, vissa har delad hall med rummet bredvid. Våra sommarrum har en enklare standard och därför ett lägre pris. Tv finns i varje byggnad och internet i alla rum.

Hitta hit

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Hyr privat Sovsal

Sedan 2015 så har vi en mindre sovsal med upp till 26 bäddar, 2 toaletter, ett litet pentry och duschar i ett anslutande hus.
Perfekt för skolklassen, idrottsföreningen eller gänget med liten budget.

Idrottsläger

Vi kan erbjuda boende till idrottsföreningar och andra grupper i allt från enkelrum till masslogi. Önskar ni även mat så ordnar vi detta. Vi kan erbjuda frukost, lunch, middag  fika och frukt. Allt i en alkoholfri miljö. Det finns tillgång till en gymnastiksal på 264kvm.

Prisexempel:
Ungdomsgrupper (minst 20 personer), Boende i masslogi på eget underlag, kvällsmat vardagar på ankomstdagen, frukost och lunch 340kr/p.

 

Gothia cup

För grupper under Gothia Cup kan vi erbjuda logi och mat för upp till 100 personer. Kontakta oss för mer information.

 

 

Kontakt

Wendelsbergs kursgård och STF vandrarhem

Oskar Lundgrensväg 3
435 35 Mölnlycke
031-338 05 36, 031-338 05 74
Reservation@wendelsberg.se